Terapi

Terapi er et gensidigt samarbejde hvor det du ønsker er omdrejningspunktet.
Terapi skal handle om livet.
Derfor er dine værdier, dine drømme og dine håb i fokus.

Læs mere

Hvorfor terapi?

Det kan der være mange grunde til.  For nogle er angst, tristhed eller konflikter kommet til at fylde alt or meget i hverdagen. For andre er anledning en skilsmisse, en fyring eller et tab af en man elsker. Andre igen har oplevet en voldsom hændelse, som bliver ved at forstyrre livskvaliteten.

Jeg har især arbejdet med angsttraume-efterreaktioner og arbejdsrelaterede belastninger.

Hvad taler man om?

Vi taler om både det som er svært og det som du synes går godt for dig.  Det er altid din oplevelse, dine følelser og dine tanker vi tager afsæt i.

Terapi skal handle om LIVET – om dit liv! Hvordan ønsker du at dit liv skal se ud? Hvad er vigtigt for dig? Vi udfolder sammen det som overvælder dig, det som handlingslammer dig og vi sætter vigtigst af alt fokus på hvordan du overvinder disse.

Hvilke metoder bruger du?

Metoderne skal passe til dig, ikke omvendt. Jeg bruger primært ACT men er inspireret af eksistentialismen. Undervejs i vores samarbejde vil vi bruge øvelser, være kreative og i det hele tage finde ud af hvordan du støttes bedst muligt.  De metoder jeg bruger er påvist effektive.

Hvordan foregår terapien?

 • Du kan være tryg ved onlineterapi

  I Online terapi mødes vi på en GDPR sikker onlineplatform. Du kan derfor være tryg ved, at det virtuelle rum vi mødes i er vores private.

 • Hvordan kommer jeg i gang?

  Du skriver en mail til mig og får krypteret mail tilbage med tilbud om din første samtaletid.

 • Terapiforløbet

  De øvrige samtaler tager afsæt i din målsætning, i de følelser, tanker og oplevelse du har – både under samtalen med mig og i hverdagen generelt.

 • Løbende evaluering & fremtidsplaner

  Vi evaluerer i slutningen af alle samtaler. Det sikrer at vi hele tiden har fokus på det rigtige.

Hvad koster det?

1000 kr. pr samtale (individuelt) af en varighed på 45-50 min.

Du kan desværre ikke bruge en lægehenvisning hos mig.

Undersøg eventuelt om du har en forsikring som kan betale din terapi.

Jeg har lang erfaring i terapi med børn, unge og familier.  Ring og hør nærmere, hvis du har et barn eller en ung som mistrives.

Gruppeterapi er noget helt særligt, for her støtter gruppens medlemmer hinandens processer. I bliver hinandens ”backing kor”. Gruppeforløb opslås her på siden. Eller ring og hør hvornår næste gruppeforløb starter.

Hvordan kommer vi bedst i gang?

Ring til mig på 20 627 006, send en sms eller send en email på psykolog@anneagerbo.dk og lad os aftale et møde, hvor vi vender dette.