Læs mere om det vi tilbyder her:

Supervision

Supervision er en fælles proces hvori vi sammen udfolder de professionelle samspil, roller, dilemmaer og metoder,
der er vigtige for jer

Undervisning

Undervisning, kurser, metodedage og workshops handler om ny inspiration,  udvikling og meget mere. Undervisning skal være dynamisk,  kreativ og skal bidrage til gode samspil, udvikling og nye muligheder.

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling er en aktiv bevægelse som er med til at skabe de gode forandringer, med til at styrke de gode samarbejdsformer eller med til at øge den værdibaseret organisationskultur.

Terapi

Terapi handler om et gensidigt samarbejde hvor  omdrejningspunktet er om det som du ønsker. Terapi skal handle om livet, og derfor er det dine værdier, dine drømme, og dine håb som er i fokus.

In-house kurser

Hos ACT in Life afholder vi også ‘in-house kurser’ centralt i Aarhus der alle ledes af Psykolog Anne Agerbo. Kurserne er tværfaglige, og det giver en særlig mangfoldighed som styrker inspirationen og det udbytte som du får med hjem fra vores kurser.

Foredrag

Hos ACT in Life tilbyder vi foredrag til organisationer, foreninger, firmaer og private. Vores emner er:

  • Traumer, folkedrab og traumeheling
  • Psykologisk tryghed på arbejdspladsen
  • Mental sundhed: Fælles ansvar og individuel livsopgave.
  • Værdibasere liv: Slip kampen og grib handlekraften
  • Sproget og dets betydning for mental sundhed

Hør mere nu

Når vil tilbyder jer forløb, undervisning, terapi og organisationsudvikling skræddersyes de altid efter jeres behov. Derfor, ring til os eller send en email, så kan vi tage en samtale om hvad vi kan hjælpe med og hvordan vi får det bedst mulige samarbejde.

Tag kontakt nu på tlf 20 627 006 eller email psykolog@anneagerbo.dk